NEO Tropical logo

Op zaterdag 1 september starten de wedstrijden van het nieuwe seizoen reeds. Om dat goed opgewarmd in te zetten doen we naar jaarlijkse gewoonte onze NEO Tropical.

VAN 27 AUGUSTUS TOT EN MET 31 AUGUSTUS: NEO HOCKEY TROPICAL - EEN GANSE WEEK!!!!

Andermaal een zomersportkamp voor alle leeftijden. Een kamp waar internationale spelers (Aisling D'Hooghe, John John Doomen en Charlotte Devos hebben reeds bevestigd) op aanwezig zullen zijn, dus topniveau gegarandeerd! Welke spelers van het nationaal team komen blijft nog een verassing!

5 dagen van 9u00 tot 16u00, inclusief middagmaal, 10 en 4-uurtje. Mogelijkheid voor opvang vanaf 8u15 tot 17u00.

Kostprijs is 150 €. In ieder geval dient registratie en betaling voor 20/8/2017 in orde te zijn. Maximum 100 deelnemers, wie eerst is heeft plaats! Snel inschrijven is dus de boodshap!

Niet leden zijn eveneens welkom. Zij betalen 180 €. Indien ze lid worden voor 15 september 2017 krijgen ze het verschil terugbetaald.

Registratie per dagen is niet mogelijk.

Voor de U14-U19 wordt de mogelijkheid geboden om in het sporthotel van de Nekker te blijven overnachten. Zij betalen hiervoor 60 € extra en is overnachting inclusief ontbijt en avondeten.

Avondactiviteiten worden ook voorzien:

  • Maandagavond 27 augustus 19:00, kursus EHBO, in het bijzonder voor de U14-U19. Dit staat ook open naar U12 die met U14 meespelen.
  • Dinsdagavond 28 augustus 19:00, scheidsrechterstraining en examen. Alle U19 moeten volgend jaar dit examen afgelegd hebben of ZE MOGEN HET VELD NIET OP! Dit staat ook open naar U12, U14 die met U19 meespelen en naar ouders en sympathisanten die het scheidsrechtersambt willen uitoefenen. Opgelet, voor U19 is een account aangemaakt op drillster, het oefen en examenpakket. De anderen kunnen hun account aanvragen via mail naar secretaris@neohockeymechelen.be.
  • Op woensdagavond 29 augustus kunnen jullie genieten van een trimmerstornooi

Het inschrijvingsformulier voor de tropical vind je hier.

Wie NIET deelneemt aan de tropical, maar toch de EHBO of Scheidsrechtersexamen wil meedoen, registreert hier.